Eerste aanspreekpunt

Neem jij contact op met 1Werkcentrum? Dan kom je als eerste bij Gaby of haar collega’s terecht. Zij is namelijk telefonisch aanspreekpunt voor werkzoekenden en werkgevers. Daarnaast verwerkt ze ook de aanmeldingen die via de website binnenkomen.

Haar doel? Jouw vraag accuraat beantwoorden én de juiste informatie naar boven halen zodat ze jou aan de juiste collega kan verbinden. Daarnaast helpt Gaby de collega’s binnen 1Werkcentrum met allerlei praktische zaken, zoals het reserveren van een ruimte om jou te kunnen ontvangen.

De kracht van Gaby

Geen vraag is te gek. Gaby luistert naar jouw verhaal en zorgt er vervolgens voor dat je aan de juiste persoon wordt gekoppeld. Ze heeft een positieve mindset en deelt haar kennis en ervaring graag met jou.

Spelletjesfanaat

Buiten de openingstijden van 1Werkcentrum is Gaby graag samen met haar gezin, familie of vriendinnen. Ze geniet ontzettend van samen koffiedrinken, uiteten of bordspelletjes doen. Daarnaast vindt ze het leuk om in haar vrije tijd te lezen, bowlen of te zwemmen.

In contact komen met Gaby?

Gaby helpt jou met al jouw vragen over werk, personeel en opleiding. Heb jij een vraag en wil je graag snel geholpen worden? Neem dan gerust contact op met Gaby.

info@1werkcentrum.nl 085 130 6470