De kracht van Ilona

Ilona heeft een holistische aanpak. Dat wil zeggen dat ze naar het totaalplaatje kijkt. “Ik breng je, als het nodig is, uit je comfortzone en houd je een spiegel voor. In het coachingstraject leer je meer over jezelf. Je krijgt nieuwe inzichten en adviezen waar je verder mee kan.”

"Werkplezier is mijn doel. Doen waar jij je fijn en prettig bij voelt, werk waar je elke dat met plezier naar toe gaat. Dit kan zijn in je huidige baan, in een nieuwe baan, als ZZP’er of in juist de combinatie."

Trainingen en workshops

Ilona geeft daarnaast diverse trainingen en workshops, zoals “Omgaan met verlies van werk”, en workshops die gericht zijn op het vinden van een nieuwe baan, zoals het gebruiken van LinkedIn, solliciteren, het schrijven van een CV en sollicitatiebrief. Ilona kijkt samen met jou waar jij behoefte aan hebt.

Vitaliteitscoach

Naast haar werk als loopbaancoach wil Ilona zich graag blijven ontwikkelen. Onlangs heeft ze de opleiding Stress- en Burnoutcoach afgerond en mag ze zich nu ook vitaliteitscoach noemen. Dit jaar gaat ze zich verder verdiepen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast is ze ook gestart als zweminstructeur om jonge kinderen op te leiden voor hun zwemdiploma.

In contact komen met Ilona?

Wil je direct advies of heb je hulp nodig bij het zoeken naar een andere baan of nieuwe werkplek? Ilona helpt je graag, neem dus gerust contact met ons op.

info@1werkcentrum.nl 085 130 6470