De kracht van Mara

Loopbaanadvies bij Mara? Met Mara heb je snel inzicht in jouw wensen én weet je hoe je daar naartoe kunt werken. Bij een loopbaanadvies gaat ze eerst met jou aan de slag om te achterhalen wat precies je vraag is. Ze weet de juiste vragen te stellen én luistert goed naar jouw wensen. “We kijken naar je talenten en drijfveren, wie ben je en wat kan je, om vervolgens te bespreken wat je wilt en hoe je daar dan komt. Welke competenties heb je daarvoor nodig? En hoe kun je die ontwikkelen? En natuurlijk niet onbelangrijk: wat heb jij nodig om weer met passie en plezier te werken? Want met meer werkgeluk worden we gelukkiger en productiever.”

"Ik zorg ervoor dat je weet waar jouw passies en talenten liggen én dat je een concreet advies krijgt waarmee je snel aan de slag kunt."

Advies op maat

Bij Mara krijg je altijd een advies op maat. “Iedereen is anders en ieder gesprek is anders. Dat kan erg verrassend zijn! De ene keer kun je iemand met 1 gesprek op weg helpen, de andere keer heb ik vaker contact en gaan we echt op onderzoek. Het is altijd maatwerk.”

Meer dan 25 jaar ervaring

Mara is haar loopbaan gestart bij een uitzendbureau en heeft vervolgens vanuit diverse invalshoeken in dit vakgebied gewerkt. Inmiddels heeft ze ruim 25 jaar ervaring als loopbaanprofessional. En die kennis en ervaring zet ze graag in om jou te helpen bij je loopbaan.

Brabant

Mara is geboren in Veghel, opgegroeid in Eindhoven en voor haar studie naar Breda verhuisd, waar ze nu met haar 2 kinderen woont. Een echte Brabantse dus! Haar vrije tijd brengt ze graag door met haar vriend(en) en kinderen, ze sport (af en toe) en reist graag.

In contact komen met Mara?

Wil je direct advies of heb je hulp nodig bij het zoeken naar een andere of nieuwe werkplek? Neem dan gerust contact op. Mara helpt je graag.

info@1werkcentrum.nl 085 130 6470