1Werkcentrum - Dag van de Mobiliteit

Regio Noordoost-Brabant
Dag van de Mobiliteit

Voor één dag een andere baan!

Tijdens de Dag van de Mobiliteit 2023 openen deelnemende organisaties voor één dag hun deuren voor andere medewerkers en werkzoekenden. Zij krijgen daardoor de mogelijkheid om bij die organisatie een dagje mee te kijken. Ervaar, leer en ontmoet!

Dag van de Mobiliteit op 28 september 2023

Het event Dag van de Mobiliteit 2023 wordt gehouden in de regio’s Gelderland en Noord-Brabant en staat gepland op 28 september aanstaande. Dit event wordt mogelijk gemaakt door stichtingen De Nieuwe Arbeid (DNA) Gelderland en De Nieuwe Arbeid (DNA) Noord-Brabant.

De Dag van de Mobiliteit is een mooie kans om een andere organisatie te leren kennen, om inspiratie en nieuwe ideeën op te doen, om meer zicht te krijgen op een mogelijke nieuwe stap in de loopbaan en om het netwerk te vergroten. Dit doe je door op 28 september (online of op locatie) mee te lopen met een collega van een andere organisatie.

Medewerkers en werkzoekenden doen inspiratie op. Organisaties maken zich zichtbaar en krijgen nieuwe inzichten. Kortom, de Dag van de Mobiliteit is een inspirerende manier om alle betrokkenen te laten ervaren, leren en ontmoeten.

Over de Dag van de Mobiliteit

Werken aan je vitaliteit, jezelf ontwikkelen en ideeën opdoen is belangrijk om van waarde te zijn en te blijven voor een organisatie. In een arbeidsmarkt vol kansen draagt gericht beleid op in-, door- en uitstroom direct bij aan het duurzaam inzetbaar houden van de medewerkers en de eigen organisatie. Daarin zijn medewerkers zich bewust van de noodzaak om blijvend te ontwikkelen en eigen regie te nemen. Van organisaties vraagt het om hen daarbij te faciliteren en stimuleren. Deelname aan de Dag van de Mobiliteit ondersteunt medewerkers en organisaties hierin.

De Dag van de Mobiliteit is bedoeld voor alle medewerkers en werkzoekenden; van directeur tot administratief medewerker en van monteur tot beleidsmedewerker. Dit kan zijn om inspiratie en nieuwe ideeën op te doen voor je persoonlijke ontwikkeling en/of je (loop-)baan.

Meer weten over de Dag van de Mobiliteit?

Wil je graag meer informatie over de Dag van de Mobiliteit? Op hun website vindt je meer informatie, zoals de deelnemende bedrijven en hoe je je hiervoor kunt inschrijven.

Ga naar de website van Dag van Mobiliteit