1Werkcentrum - Ontbijtsessie 'Leren van de zorgsector'

Regio Noordoost-Brabant
I Stock 1166978137

Samen bouwen aan de toekomst van werk

Zorgzaam succes!
Ontdek wat je als ondernemer of HR-professional kunt leren van de dynamiek en het personeelsbegeleid in de zorg. Geïnspireerd door dé sector waarin voortdurende inzet een centraal thema is, vertalen we inzichten naar praktische strategieën voor duurzame inzetbaarheid. Leer van Annenborch haar succesvolle aanpak in het verminderen van werkdruk en verhogen van medewerkerstevredenheid.

Doe mee, deel uitdagingen en voeg waarde toe aan jouw organisatie, dankzij lessen uit de zorgsector. Door samen met ondernemers en HR-managers uit verschillende branches in Noordoost-Brabant te leren, delen en verbeteren maken we de regio als geheel alleen maar sterker en bouwen we samen aan de toekomst van werk.

Tijdens dit evenement ontvang je ook extra informatie over financiële ondersteuning door de SOL om zelf aan de slag te gaan met duurzame inzetbaarheid binnen jouw organisatie. We bieden praktische ondersteuning om deze inzichten te vertalen naar concrete acties en implementatiestrategieën voor jouw organisatie.

Praktische informatie

Het evenement vindt plaats op 3 juli 2024 van 08.00 uur tot 10.30 uur. Je wordt verwacht bij Annenborch, De Hoef 100, 5242 CN in Rosmalen.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor dit evenement? Dat kan kosteloos. Meld je aan door een mailtje te sturen naar j.vanasten@noordoostbrabantwerkt.nl.