1Werkcentrum: belangrijke samenwerking voor werkzoekenden

1Werkcentrum is een samenwerking tussen allerlei partijen die te maken hebben met werk in de regio Noordoost-Brabant. Door samen te werken, zorgen we ervoor dat we werkzoekenden, werknemers en werkgevers nog beter kunnen helpen. Wij geven advies en helpen je op weg op zoek naar een nieuwe baan.

Een van de partijen in 1Werkcentrum is het Leerwerkloket. Het Leerwerkloket Noordoost-Brabant is een samenwerking tussen gemeenten, roc’s en UWV en is er voor werkzoekenden, werknemers en werkgevers. De medewerkers van het Leerwerkloket geven advies op maat, bijvoorbeeld over scholing en loopbaanmogelijkheden.

UWV en werk.nl

UWV is een belangrijke instelling als je (tijdelijk) geen werk hebt. Zij verzorgen uitkeringen als de WW, WIA en de Wajong. Maar ze weten ook alles over de arbeidsmarkt en hebben in samenwerking met de gemeenten in Noordoost-Brabant ook de website werk.nl. Hier vind je tal van vacatures en evenementen voor werkzoekenden in jouw regio. Ook UWV is vertegenwoordigd in 1Werkcentrum.

Direct advies?

Wil je meer informatie over een leven lang ontwikkelen, werk of solliciteren? Neem dan contact met ons op. We wijzen je graag de weg of voorzien je van concrete tips.

info@1werkcentrum.nl 085 130 6470