De kracht van Jacqueline

Jacqueline werkt al ruim 20 jaar in dit vak. Ze heeft hierdoor de nodige ervaring én veel contacten opgebouwd. Hierdoor kan ze snel de juiste verbindingen in de regio leggen die nodig zijn om jou verder te helpen met je vragen over personeel, werk en opleiding. Jacqueline zet haar kennis en netwerk graag in om jou verder te helpen.

"Ik weet hoe belangrijk het is om met plezier naar je werk te gaan en hoe waardevol het juiste werk kan zijn voor iemand. Ik ben erg blij dat ik hierin mijn steentje kan bijdragen door iemand echt te zien, goed te luisteren, positieve energie door te geven en mijn kennis en netwerk hier voor kan inzetten."

Het roer omgooien?

“Het verbaast me elke keer weer hoe veerbaar mensen zijn die op het kruispunt staan om een hele andere weg in te slaan op werkgebied, of zich willen laten omscholen etc. Het roer even helemaal omgooien of juist heel erg zoekende zijn met antwoorden op de vraag: waar ben ik goed in? Wat wil ik nou? Waar word ik blij van? Het is heel interessant hoe elk individu deze weg naar de juiste baan of opleiding bewandelt. En daar help ik mensen graag mee!”

Carrièreswitch

Jacqueline is een trotse moeder van 4 kinderen en heeft 2 katten. In haar vrije tijd sport ze graag, het liefste buiten. Wandelvakanties naar Santiago de Compostela zijn favoriet bij haar! Ze houdt ook van vreemde talen en culturen. Haar eerste afgeronde studie was dan ook als tolk / vertaler Chinees. Ze heeft dus zelf óók ooit een loopbaanswitch gedaan! “Je bent nooit te oud om te leren”, aldus Jacqueline.

In contact komen met Jacqueline?

Wil je direct advies of heb je hulp nodig bij het zoeken naar een andere baan of nieuwe werkplek? Jacqueline helpt je graag, neem dus gerust contact met ons op.

info@1werkcentrum.nl 085 130 6470