De kracht van Ton

Ton werkt vanuit de overtuiging dat mensen vaak veel meer te bieden hebben dan dat ze tot op heden hebben laten zien. "Ik laat mensen ontdekken wat hun drijfveren en talenten zijn, en op welke manier zij deze zo volledig mogelijk kunnen benutten. Met als uiteindelijk doel: meer werkplezier in de huidige of nieuwe baan of zelfstandig ondernemerschap."

"Op zoek gaan naar datgene wat iemand inspireert en motiveert en welk werk en omgeving daarbij past, is mijn passie."

Werken met en voor mensen

"Ik heb jarenlang gewerkt in managementrollen in de financiële sector. In mijn werk heb ik altijd voldoening gehaald om te werken met en voor mensen. En ook ik heb zelf ervaren dat een (werk)omgeving kan veranderen, waardoor je baan mogelijk minder passend wordt. Inmiddels mag ik al weer ruim 15 jaar mijn beroep als loopbaancoach uitvoeren. Werk wat mij geen dag verveeld."

Trotse vader

Ton is getrouwd en trotse vader van drie (volwassen en uitwonende) kinderen. "In mijn vrije tijd ga ik graag, samen met mijn vrouw, lange wandelingen maken met onze rugzak op. We hebben het Pieterpad er al op zitten en een lange tocht naar Santiago de Compostella staat nog op ons lijstje."

In contact komen met Ton?

Wil je direct advies of heb je hulp nodig bij het zoeken naar een andere of nieuwe werkplek? Ton - of een van onze andere adviseurs - helpt je graag.

info@1werkcentrum.nl 085 130 6470