HC Support levert parkeerservicemedewerkers aan de gemeente Den Bosch. Je treft deze medewerkers in diverse fietsenstallingen, transferia en parkeergarages in de stad. Frank Hendriks is als controller medeverantwoordelijk voor de werving en selectie van nieuwe parkeerservicemedewerkers bij HC Support. Hiervoor werkt hij nauw samen met het WSP Noordoost-Brabant, een partner van 1Werkcentrum. Via het WSP helpen onze werkgeversadviseurs werkgevers met personeelsvraagstukken. Het verhaal dat je hieronder leest is een ervaringsverhaal van een werkgever en werkgeversadviseur Mathieu Baudoin.

Voornaamste kanaal voor werving en selectie

“Het WSP Noordoost-Brabant is ons voornaamste kanaal voor externe werving en selectie,” vertelt Frank. “Het grootste deel van onze medewerkers komt via hen. Vanuit een social return-gedachte zoeken wij met name mensen vanuit een uitkering, om te voorkomen dat zij in een WWB-uitkering komen. Het WSP heeft deze doelgroep in beeld. Daarnaast verzorgen zij de selectie en een (voor-) screening van kandidaten.”

Hulp bij het vullen van openstaande vacatures

HC Support heeft inmiddels - in samenwerking met Mathieu - veel mensen, ook in lastige situaties, aan een baan geholpen. Mathieu: “In de samenwerking met HC Support help ik bij het vullen van openstaande vacatures. Mijn rol bestaat uit het promoten van de vacature, de mogelijkheden én het bedrijf. Wij spreken onze kandidaten altijd eerst zelf voordat we deze voorstellen aan de werkgever. Niet alleen werving hoort dus bij mijn pakket maar zeker ook een stuk selectie. Ik fungeer als een soort ‘filter’ voor de werkgever.

Blij met de samenwerking

HC Support is blij met de samenwerking. “De samenwerking ervaren wij als uiterst prettig. We communiceren in korte lijnen met onze contactpersonen. Onze behoefte en vraag is bekend en de voorgestelde kandidaten passen in ons profiel. De voorselectie is goed, vragen worden snel opgepakt en we weten altijd waar we staan in het proces. Een aantal kandidaten zijn succesvol doorgestroomd naar een volgende baan of een nieuwe stap in hun carrière. We blijven in de toekomst zeker samenwerken me het WSP. Never change a winning team!”

Werkgever

Gratis adviesgesprek

Wil je ook gebruikmaken van de kosteloze dienstverlening van het WSP Noordoost-Brabant? Neem dan contact op met 1Werkcentrum: wij zijn partner van WSP Noordoost-Brabant en verwijzen je door naar een passende werkgeversadviseur.

info@1werkcentrum.nl 085 130 6470